Over mij

Ik ben Marieke de Ligt, 32 jaar en woon in Haarlem. In de zomer van 2016 ben ik afgestudeerd aan Akademie Vogue, in de richtingen Reclame Vormgeving en Allround Styling. Mijn eerste werkervaring heb ik tijdens mijn opleiding opgedaan binnen stichting Free a Girl, waarna ik in 2017 als freelancer van start ben gegaan als Grafisch Ontwerper.
Naast mijn freelance werk heb ik in 2020 succesvol mijn opleiding tot Personal Trainer afgerond. Ik koos voor deze andere richting omdat een fulltime zittend beroep door chronische rugproblemen lastig werd. Begin 2021 ben ik dan ook, vlak na de geboorte van mijn zoontje, samen met een compagnon Vita Mama gestart. Hét online platform voor professionele trainings- en voedingsbegeleiding op elk niveau tijdens en
na je zwangerschap. 
Op deze website vind je een selectie van mijn werk: van trouwkaarten tot en met huisstijlen inclusief logo’s, visitekaartjes en brochures, met daarnaast een korte introductie van Vita Mama.
Heb je zin in een kop koffie of interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met mij op via in het contactformulier.
x Marieke

marieke strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *