Vita Mama

Professionele online trainings- en voedingsbegeleiding op elk niveau tijdens en
na je zwangerschap

Vita Mama is er voor alle fitte moeders, om in goede conditie te blijven of dit veilig op te bouwen. Zowel tijdens je zwangerschap als na je bevalling bieden wij professionele begeleiding op het gebied van training, voeding en alles daar omheen. Jouw fysieke en mentale gezondheid én die van je (ongeboren) kindje is onze prioriteit. Met onze kennis en ervaring bieden wij jou alle tools die je nodig hebt voor een fijne zwangerschap, een goede bevalling en een vlot herstel!
Wat biedt Vita Mama?
Een lidmaatschap bij Vita Mama zorgt er voor dat jij je fit en energiek blijft voelen tijdens en na je zwangerschap. Onder professionele begeleiding van onze coaches ga jij aan de slag met functionele trainingen die speciaal samengesteld zijn voor jouw lichaam. Daarnaast kun je kiezen voor persoonlijke begeleiding door onze eigen voedingsdeskundige.
Trainingsbegeleiding
Tijdens de trainingen via onze app is er speciale aandacht voor het behouden en versterken van je lichaam en conditie. Door een combinatie van spierversterkende oefeningen, cardiotraining en ontspanningsoefeningen laad jij jezelf op om fit en energiek je zwangerschap te doorlopen, met vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan en naderhand veilig en vlot te herstellen.
Voedingsbegeleiding
Welke voeding is belangrijk tijdens je zwangerschap of juist wanneer je borstvoeding geeft aan je kleintje? Waar moet je extra op letten? Hoe pak je het beste je cravings aan? Onze voedingsdeskundige kan je hierbij helpen en zal jou persoonlijk begeleiden met advies
op maat.
Vita Mama community
Naast onze trainings- en voedingsbegeleiding biedt Vita Mama ook een eigen community. Kom in contact met andere vrouwen in dezelfde fase van je zwangerschap of postnatale traject. Deel tips en stel vragen. Gedeelde smart is halve smart!

Kijk op www.vita-mama.nl voor meer informatie.

devices vita mama